Нож за сланина KAPPA, 10 см, сребро, Güde

Code: GUDE76410
157 лв
На склад (3 pcs)

Само стомана и повече от сто години опит... Насладете се на изкуството на Золинген в цялата му сурова красота.

  • нож с късо острие за професионални готвачи и любители
  • част от серията кухненски ножове RED DOT DESIGN AWARD KAPPA
  • подходящ за миене в съдомиялна машина

Detailed information

Product detailed description

Основни предимства:

  • нож с късо острие за професионални готвачи и любители
  • за ежедневна употреба в кухнята за нанизване на месо, нарязване на колбаси, зеленчуци и различни задачи за приготвяне на храна
  • отговаря на изискванията за използване в гастрономията
  • ръчно изковани от едно парче висококачествена неръждаема стомана X50CrMoV15 с оптимална твърдост 57-58 HRC по скалата на Рокуел
  • коването е последвано от довършителни операции в повече от 30 ръчни операции
  • втвърдяване при -80°C за много висока твърдост при запазване на висока гъвкавост
  • ъгълът на шлифоване 33° осигурява едновременно острота и стабилност
  • ергономично оформена дръжка с изпъкнал край за безопасна работа по всяко време
  • ръчното производство гарантира ненадминато качество и прецизност на изработката
  • изцяло метален дизайн предлага перфектен баланс за дълготрайна работа без умора на ръцете
  • част от серията кухненски ножове RED DOT DESIGN AWARD KAPPA
  • всеки нож е опакован в екологична опаковка
  • подходящ за миене в съдомиялна машина

Допълнителна информация:

  • дължина на острието: 10 cm
  • материал на острието: хром-молибден-ванадиева стомана (X50CrMoV15)
  • материал на дръжката: хром-молибден-ванадиева стомана (X50CrMoV15)

Additional parameters

Category: Ножове за месо
Weight: 0.131 kg
Цвят: Сребърен
Материал: Неръждаема стомана
Дължина на острието: 10 cm
Бройки в комплекта: 1 ks
Характеристики: Подходящо за миялна машина
Вид / Тип: Специален нож
Серия: Güde Kappa
K překladu: CZ AUTO
Margin: D
Производител: Güde Solingen
Margin-category: B

KULINA | Güde knives from Solingen

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: