odpocet
1 ден
14 Часове
42 минути
42 секунди

Ножове за месо

Покажи филтрите
Покажи филтрите
Сортирай по
23 продукти общо
1 ks Изчисти филтрите
210961 spikovaci nuz alpha oak 13 cm hneda gude solingen
185 лв
GUDEE76413
Нож за сланина TWIN GRIP XS 9 cм, Zwilling
23 лв
ZW38601090
Нож за сланина CLASSIC IKON 9 cм, Wüsthof
183 лв
WU408609
Нож за сланина GOURMET 12 cм, Wüsthof
62 лв
WU1035048112
Нож за сланина TWIN GOURMET 10 cм, Zwilling
50 лв
ZW31620100
Нож за сланина FOUR STAR 10 cм, Zwilling
102 лв
ZW31070101
Нож за сланина CLASSIC 10 cм, Wüsthof
154 лв
WU406610
Нож за сланина 12 см, черен, Victorinox
54 лв
VN5200312
Нож за сланина TWIN CHEF 2 10 cм, Zwilling
54 лв
ZW34910101
Нож за сланина IKON 9 см, Wüsthof
306 лв
WU498609
Нож за рязане CLASSIC IKON 9 см, кремав, Wüsthof
183 лв
WU4086009
Нож за сланина TWIN GRIP 9 cм, жълт, Zwilling
19 лв
ZW38091081
Kategory
Нож за сланина CLASSIC 9 cм, Wüsthof
142 лв
WU406609
Нож за рязане CLASSIC IKON 12 cм, Wüsthof
204 лв
WU4086012
211003 spikovaci nuz alpha bricole di venezia 10 cm hneda gude solingen
194 лв
GUDEV76410
210976 m764 10
179 лв
GUDEM76410
211021 spikovaci nuz alpha pom 13 cm cerna gude solingen
137 лв
GUDE176413
Нож за сланина CLASSIC LINE 10 cм, WMF
54 лв
WM1874536030
210928 6 d764 10 white
210 лв
GUDED76410
210904 spikovaci nuz kappa 10 cm stribrna gude solingen
157 лв
GUDE76410
Нож за сланина TWIN GRIP 10 cм, Zwilling
23 лв
ZW38720100
Нож за сланина TWIN GRIP 10 см, зелен, Zwilling
19 лв
ZW38094101
Нож за сланина TWIN GRIP 10 см, тюркоаз, Zwilling
21 лв
ZW38160100

Ножове за саламура - за лесно нарязване на парчета месо

Какво представлява ножът за саламура?

Ножът за саламура, наричан още "нож за рязане", е тънък, гладък нож с отлично качество на рязане и заострено 17-сантиметрово острие. Това е идеалният нож за:

  • нарязване на червено месо или птиче месо
  • фино нарязване на сурови или варени филета
  • рязане на филийки с равномерна дебелина
  • подплатяване

В Kulina, ще намерите професионални ножове за саламура от марките Zwilling, Wusthof или WMF, изработени от трайна висококачествена неръждаема стомана.

Как се приготвя саламурата?

Замазването е кулинарна техника, използвана за приготвяне на големи парчета месо. Това включва вплитане на дълги ивици мазнина в месото с помощта на специален нож, наречен " larding knife". Благодарение на разтоварването, тъй като мазнината се разтопява по време на готвенето, печеното месо или ребрата са по-влажни, по-меки и по-ароматни.

След като отрежете ивиците сланина, сложете сланината във фризера, преди да започнете да я мажете - след като се втвърдят, ивиците ще бъдат по-лесни за поставяне в месото.

Как да се грижите за ножа си за саламура?

Кухненските ножове са сериозна инвестиция, така че ако искате ножът ви за саламура да издържи дълго, спазвайте тези прости правила за почистване и съхранение на ножовете:

  • ножовете често са подходящи за миене в съдомиялна машина, но ви препоръчваме да почиствате ножа си на ръка, тъй като препаратите за миене в съдомиялна машина могат да повредят повърхността на стоманеното острие
  • ако ножът е с дървена дръжка, не го слагайте в съдомиялна машина
  • за да предотвратите изсъхването на дървените дръжки, редовно ги намазвайте с ленено масло или пчелен восък
  • съхранявайте ножа си отделно, за да не се затъпят остриетата му. Използвайте блок за ножове или калъф за ножове
  • редовно заточвайте ножа си с помощта на точило за ножове

Ако често приготвяте месо в кухнята си, можете да разгледате и нашата селекция от ножове за обезкостяване и филетиране.

91.64%
от нашите клиенти биха дали препоръка за нас.
Обща оценка:
Време за доставка:
Прегледност на магазина:
Обслужване / комуникация:
Kulina.bg заслужиха титла Коректен магазин по силата на действителни мнения от клиентите си досега.