Японски нож NAKIRI RAN PLUS, 18 см, черен, Yaxell

Code: YAX36604
Brand: Yaxell
447 лв
На склад (2 pcs)

Ако искате да постигнете в кухнята резултати, каквито постигат професионалните готвачи по света, ще ви трябват освен всичко друго и висококачествени кухненски ножове. Не се притеснявайте, не е нужно да пътувате до Япония, за да ги получите, защото Kulina ви ги донесе.

  • перфектният нож за рязане на плодове и зеленчуци на дълги ивици, малки кубчета и точни форми
  • много остро острие, изработено от 69 слоя дамаска стомана
  • не може да се мие в съдомиялна машина

Detailed information

Product detailed description

Основни предимства:

  • перфектният нож за рязане на плодове и зеленчуци на дълги ивици, малки кубчета и точни форми
  • правоъгълната форма на острието, характерна за ножа NAKIRI, е пригодена за рязане нагоре и надолу
  • изключителен дизайн и отлични режещи свойства
  • много остро острие, изработено от 69 слоя дамаска стомана
  • изключително здрава сърцевина от неръждаема стомана VG 10 с твърдост 61 HRC
  • острието е украсено с ръчно изработено лого
  • елегантната ергономична дръжка от платно микарта е лесна за хващане и не се плъзга дори когато е мокра
  • край на дръжката, нитове и предпазител от неръждаема стомана 18/10
  • краят на дръжката също е украсен с ръчно изработено лого
  • ръчна изработка, всяко парче е оригинално
  • отлична идея за подарък - доставя се в подаръчна кутия

Допълнителна информация:

  • дължина на острието: 180 mm
  • обща дължина: 320 мм
  • не може да се мие в съдомиялна машина
  • да се почиства с хладка, а не гореща вода и мек препарат
  • не е предназначен за рязане на месо с кост
  • използвайте само върху дъска за рязане, за предпочитане от дърво или пластмаса

Additional parameters

Category: Японски ножове
Weight: 0.4 kg
Цвят: Черен
Материал: Дамаска стомана
Размери: 32 cm
Дължина на острието: 18 cm
Бройки в комплекта: 1 ks
Вид / Тип: Японски нож
Серия: Yaxell Ran Plus
K překladu: CZ AUTO
Margin: E
Производител: Yaxell
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: