Заточващ прът 23 см, керамика, Zwilling

Code: ZW32513231
Akce Sticker
Brand: ZWILLING
140 лв –27 %
Заточващ прът 23 см, керамика, Zwilling
140 лв –27 % 101 лв
На склад (>5 бр.)

ZWILLING керамичната точилна стомана позволява фино и чисто заточване на всички ножове. Острието на керамичната точилка обаче е крехко и може да се повреди при изпускане. Затова е необходимо внимателно боравене с тях. Дръжката е изработена от издръжлива пластмаса с отвор за окачване и елегантен предпазител от неръждаема стомана, който предпазва пръстите ви.

Detailed information

Product detailed description

ZWILLING керамичната точилна стомана позволява фино и чисто заточване на всички ножове. Острието на керамичната точилка обаче е крехко и може да се повреди при изпускане. Затова е необходимо внимателно боравене с тях. Дръжката е изработена от издръжлива пластмаса с отвор за окачване и елегантен предпазител от неръждаема стомана, който предпазва пръстите ви.

Дори най-добрият нож с течение на времето губи първоначалната си острота. Поради това е необходимо непрекъснато да се заточват или да се поддържа остротата на ножовете . С помощта на правилната техника и точила или шлифовъчни машини на немската компания ZWILLING J. A. Henckels ще улесни тази задача. Точилото се препоръчва за поддържане на острието преди или след всяка употреба на ножа.

Той е лесен за използване:

  1. Дръжте острието на ножа под остър ъгъл (приблизително 15-20°) спрямо точилото и го издърпвайте последователно от едната и от другата страна с равномерна сила върху точилото.
  2. Повторете действието в зависимост от остротата на острието (от двете страни 5 - 10 пъти).
  3. Много е важно да поддържате остър ъгъл и да заточвате ножа по цялата дължина на острието - от дръжката до върха на ножа.
  4. Скоростта на движение не играе роля в процеса на смилане.

Použití ocílky

Additional parameters

Category: Точила за ножове
Weight: 0.23 kg
Материал: Керамика
Бройки в комплекта: 1 ks
Вид / Тип: Наточване на ножове
K překladu: CZ AUTO
Margin: D
Производител: ZWILLING
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: