Нож за белене TWIN 5 см, Zwilling

Code: ZW38040050
Brand: ZWILLING
23 лв
На склад (2 бр.)

Практичната белачка за зеленчуци Zwilling TWIN Grip ще бъде незаменим помощник в кухнята ви. Ножът е изкован от едно парче стомана, така че е без заварки и фуги. Той е перфектно балансиран, безопасен и лесен за работа. Острието е закалено при замразяване. Той има дълготрайна острота, която лесно се възстановява чрез ръчно заточване, полиране и лазерен контрол.

Detailed information

Product detailed description

Практичната белачка за зеленчуци Zwilling TWIN Grip ще бъде незаменим помощник в кухнята ви. Ножът е изкован от едно парче стомана, така че е без заварки и фуги. Той е перфектно балансиран, безопасен и лесен за работа. Острието е закалено при замразяване. Той има дълготрайна острота, която лесно се възстановява чрез ръчно заточване, полиране и лазерен контрол.

Дръжката е с ергономична форма, неабсорбираща и изработена от издръжлива синтетика. Предпазителят балансира ножа и предпазва пръстите ви при рязане. Острието на ножа е изработено от смес от специална немска неръждаема стомана, хром и въглерод. Ножът може да се мие в съдомиялна машина, но ние препоръчваме по-щадящо миене на ръка.

Спецификации:

  • Ножът е изкован от едно парче специална немска неръждаема стомана
  • Технология Friodur® - втвърдено от замръзване острие
  • Перфектният баланс на ножа позволява лесна и безопасна работа
  • Дълготрайна острота благодарение на ръчно заточване, полиране и лазерен контрол
  • Ергономично оформена дръжка с предпазител, който балансира ножа и предпазва пръстите
  • Може да се мие в съдомиялна машина, но се препоръчва ръчно миене
  • Дължина на острието: 5 cm

Additional parameters

Category: Ножове за белене
Weight: 0.1 kg
Цвят: Червен
Материал: Неръждаема стомана
Размери: 5 cm
Бройки в комплекта: 1 ks
Характеристики: Подходящо за миялна машина
Вид / Тип: Специален нож
K překladu: CZ AUTO
Margin: D
Производител: ZWILLING
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: