Уок MINERAL B 32 см, с плоско дъно, стомана, de Buyer
Code: DB561832Related products
Product detailed description
Основни предимства:
- уок тиган с плоско дъно за бързо приготвяне на храната при запазване на максимума от витамини и полезни за здравето вещества
- изработен от стомана с дебелина 2 мм, което осигурява отлична топлопроводимост
- идеален за здравословно и бързо готвене на храна, също така идеален за диетична кухня с ниско съдържание на мазнини
- позволява отлична карамелизация на храната
- високите ръбове предотвратяват изтичането по време на готвене и позволяват лесно разбъркване
- подходящ за използване с всякакви кухненски прибори (метал, пластмаса, дърво)
- специалната повърхност на основата на пчелен восък осигурява естествени незалепващи свойства, които се подобряват допълнително с употребата (това не е тиган с незалепващо покритие)
- ергономична клепана дръжка, извита във френски стил
- отлична топлопроводимост
- подходящ за всички видове котлони, включително индукционни и фурна до 200°C (за 10 минути)
Допълнителна информация:
- диаметър: 32 см
- диаметър на дъното: 10см
- височина: 10 см
- материал: стомана
- няма изкуствена незалепваща повърхност, не съдържа PFOA или PTFE
- без добавени химикали - щадящ околната среда
- естетическите несъвършенства се дължат на ръчната изработка и не са основание за рекламация
- преди първа употреба, прочетете внимателно инструкциите за това как да печете и да се грижите за тиган желязо - претенции, причинени от неправилна употреба, няма да бъдат разглеждани
- миене само на ръка
Как да се грижим за тигани MINERAL B:
- Тиганите Стомана de Buyer са тигани за цял живот и се предлагат с доживотна гаранция. Това обаче не се отнася за искове, причинени от неправилна употреба. Моля, прочетете внимателно инструкциите, преди да го използвате за първи път.
- Стомана е естествен материал, а тиганите са ръчно изработени. Поради това те могат да имат незначителни естествени естетически несъвършенства.
- Преди да използвате тигана за първи път, разопаковайте го от оригиналната опаковка и го измийте с гъба под гореща течаща вода. Измийте старателно восъка от цялата повърхност на тигана.
- Изгорете тигана, като можете да видите процедурата във видеото вдясно. Включете котлона на средна мощност, за да предотвратите изскачането на дъното (особено при индукционните котлони), и поставете тигана върху него. Налейте около 1-2 мм олио в тигана и го оставете да се загрее, докато олиото започне да пуши = изгарянето е приключило (по време на изгарянето завъртете тигана, за да се получи олио от вътрешните страни, тиганът ще започне да потъмнява на места на дъното).
- Оставете тигана да изстине и избършете остатъка от маслото със салфетка или кърпа, не мийте, за да запазите защитния филм и да предотвратите ръждата, тиганът е готов за употреба.
- Просто избършете тигана с хартия кърпа след употреба, намаслената повърхност предпазва тигана. Съхранявайте на сухо място.
- Използвайте почистващи препарати само по изключение и НИКОГА не поставяйте тигана в съдомиялна машина или не го оставяйте да се накисва!!!
Постепенното потъмняване на тигана е естествено и осигурява по-добра незалепваща повърхност. Ръждата, която може да се е образувала, може да се отстрани с грубата страна на гъба и след това да се намаже с масло, но това не е причина да се оплаквате от тигана.
Стомана съд и индукция:
Стомана (желязо) е много реактивен топлопроводник и поради това неговата производителност при индукционно нагряване е изключителна. Затова спазвайте следните инструкции за индукционната печка:
- не използвайте максималната мощност, дори по-ниската мощност на индукцията е достатъчна за чудесно кафяво
- не използвайте функцията за усилване (бързо стартиране на отоплението)
- не прегрявайте тигана, ако е празен
Additional parameters
Category: | Уок тигани |
---|---|
Weight: | 2.1 kg |
Материал: | Стомана |
Размери: | 32 cm |
Бройки в комплекта: | 1 ks |
Характеристики: | Подходящо за индукция |
Вид / Тип: | УОК тиган |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | B |
Производител: | de Buyer |
Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment