Вилици за хранене

14 items total
Нож за маса, златист, Bitz
Akce Outlet
21 лв –28 %
15 лв
BITZ130100
179879 179879 jidelni nuz stella blomus cerna
24 лв
BM64199
Нож за мазане Nutella BISTRO, WMF
20 лв
WM1287686040
179867 179867 jidelni nuz maxime blomus hrejive seda
30 лв
BM64133
179870 179870 jidelni nuz maxime blomus mysi seda
30 лв
BM64134
Нож за маса MACHINE COLLECTION 23 см, Seletti
35 лв
SLT10959
Нож за маса STELLA, сребрист, Blomus
22 лв –18 %
18 лв
BM63828
Нож за маса DINNER, Zwilling
Нож за маса DINNER, Zwilling
На склад (1 бр.)
31 лв
ZW7041805

Ножове за маса - подредете масата си с нашия голям избор

Какво представляват ножовете за маса?

нож за маса е специфичен вид прибори за хранене, предназначени за рязане и консумиране на храна на масата. Те са задължителна част от вашата кухня или трапезария и се използват ежедневно и при всеки повод.

нож за маса има дръжка с дължина между 20 и 23 cm и острие със заострен или закръглен връх. Ножовете за маса се предлагат в различни цветове (полирана или матирана стомана, злато, черно) и с прави или назъбени остриета.

В Kulina, можете да пазарувате най-добрите ножове за маса от известни производители като Bitz, Blomus, WMF и ZWILLING соло и в комплекти прибори за хранене. Когато избирате ножовете си, се уверете, че купувате и вилици и лъжици от същия производител и от същата колекция.

Освен това ножовете за маса не трябва да са скучни! Проверете ножовете чрез Seletti марка и очаквайте неочакваното!

Каква е разликата между нож за маса и нож за пържоли?

нож за маса и нож за пържоли се различават основно по дизайна и предназначението си.

нож за маса е многофункционален нож, който може да се използва за рязане и консумиране на различни ястия на масата, включително месо и зеленчуци. Обикновено има дълга дръжка и дълго, остро острие със заострен или закръглен връх. Обикновено се доставят в комплект, ножовете за маса са предназначени да се използват свилици и лъжици от същата колекция.

От друга страна, нож за пържоли е изработен специално за основно рязане на пържоли и други храни на масата. Обикновено острието му е по-късо и по-остро от това на обикновения нож за маса, а острието често е назъбено, за да се режат лесно пържоли. Ножовете за пържоли могат да бъдат закупени самостоятелно или в комплект и често са по-тежки и здрави от ножовете за маса.

А ако търсите още начини за дизайнерско поднасяне на храната, можете да разгледате и нашата колекция от прибори за сервиране и пръчици за хранене.