Уок TWIN NOVA 32 см, Zwilling

Code: ZW40109327
Brand: ZWILLING
412 лв
На склад (3 бр.)

Панерът за готвене в уок Twin® Nova накратко:

Detailed information

Product detailed description

Панерът за готвене в уок Twin® Nova накратко:

  • Идеален за пържене и дълбоко пържене на храна
  • Стъклен капак с уплътнение за енергийно ефективно готвене с малко вода
  • 3-слойният материал SIGMA Clad разпределя топлината към ръбовете на тигана
  • За всички източници на топлина, включително индукция
  • Топлоустойчиви ергономични дръжки от неръждаема стомана
  • Изключителна устойчивост на високи температури (до 450 °C)
  • Устойчив на надраскване, хигиеничен, не абсорбира вкусове и миризми
  • Класически дизайн с фини линии и матово покритие
  • Може да се мие в съдомиялна машина

Тиганът Wok Twin® Nova е изработен от 3-слоен материал SIGMA Clad, който гарантира бързо и напълно равномерно разпределение на топлината до ръбовете на стените. Вътрешната изключително дебела алуминиева сърцевина е обвита в устойчива на надраскване неръждаема стомана 18/10, докато външната страна е покрита с магнитен слой от неръждаема стомана, за да се гарантира индукционна употреба.

Краткото време за нагряване на тигана и качественият топлоакумулиращ материал гарантират енергийно ефективно и здравословно пържене с малко или без мазнини. Бързото готвене също така предотвратява загубата на витамини.

Ергономично оформените незапалващи се дръжки от полирана неръждаема стомана осигуряват безопасна и удобна работа. Благодарение на оптималните си размери стъкленият капак е идеално пригоден за енергийно ефективно готвене. Благодарение на прозрачното стъкло можете да проверявате храната, без да се налага да вдигате капака. Тиганът уок и капакът са подходящи за миене в съдомиялна машина.

Additional parameters

Category: Уок тигани
Weight: 0.83 kg
Размери: 32 cm
Бройки в комплекта: 1 ks
Характеристики: Подходящо за индукция
Вид / Тип: УОК тиган
Серия: ZWILLING TWIN® Nova
K překladu: CZ AUTO
Margin: E
Производител: ZWILLING
Margin-category: A

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: