odpocet
2 дни
2 Часове
17 минути
27 секунди

Тенджери за готвене на пара и приставки

Покажи филтрите
Покажи филтрите
Сортирай по
9 продукти общо
Съд за готвене VITALIS 28 cм, WMF
394 лв
WM1743016040
Тенджера за готвене на пара MINI 16 cм, WMF
118 лв
WM0716836040
Вложка за готвене на тестени изделия ABOUT 24 см, MAUVIEL ML522224
Уред за готвене на пара CONVENIENT SERIES VC145130, 6 л, бял, Tefal
–17 %
123 лв
149 лв
TEF7211002933
Тенджера за аспержи EDO 4л, Alessi
249 лв
ALPU309
Тенджера за готвене на пара ORIGINAL-PROFI COLLECTION 28 см, Fissler FS84788280000
Уред за готвене на пара CONVENIENT SERIES VC140131, 6 л, черен, Tefal
–17 %
130 лв
157 лв
TEF7211001105

Готварски печки на пара - здравословен и удобен начин за готвене

Какви са предимствата на приготвянето на храна на пара?

Парната уред за готвене на пара, известна също като пароварка, е малък кухненски уред, който използва топлината на парата за готвене или приготвяне на различни храни, като държи храната в затворен съд, за да не излиза пара.

Готвенето на пара е бърз, лесен, нискомаслен и нискокалоричен метод на готвене, който запазва хранителните вещества в храната и се използва за приготвяне на различни храни. Едно от добре познатите предимства на готвенето на пара е, че това е питателна техника на готвене, която запазва витамините и минералите, както и други хранителни вещества в храната. Това е нискомаслено и нискокалорично готвене, тъй като не се използват олио и мазнини. В сравнение с варенето или пърженето, готвенето на пара също е бърз и лесен метод на готвене. Той предлага техника за готвене без ръце, така че да можете да се занимавате с други дейности, докато ястието ви се готви.

И накрая, тъй като тези котлони не добавят никакви допълнителни аромати към храната, те служат за засилване на естествените вкусове на храни като зеленчуците.

В Kulina ще откриете също така тенджери за пара и вложки.

Какви храни мога да приготвям с уред за готвене на пара?

Зеленчуците, месото, морските дарове и нишестетата, като например кифличките на пара, са най-често приготвяните на пара ястия. Вместо по-твърди храни като пържола, по-подходящи са крехките протеини като филе от постна риба и пилешки гърди без кост и кожа.

Някои плодове, като праскови и круши, също са идеален избор за готвене на пара, независимо дали искате да приготвите компот от плодове или домашна бебешка храна.

Как се почиства и отстранява уред за готвене на пара?

Тъй като готвенето с параход не включва масла или сосове, почистването му е много лесно. Всички свалящи се купи за пара, тави и капаци, с изключение на бамбуковите параходи, могат да се почистват на ръка или в съдомиялна машина в съответствие с инструкциите на производителя. Уверете се, че параходът е изключен и хладен на допир, преди да го почистите.

Концентрацията на минерали във водата води до това, че някои компоненти на парахода понякога започват да изглеждат мътни и не могат да бъдат отстранени чрез рутинно почистване. За да отстраните котления камък от парахода, пуснете го с бял оцет вместо с вода и изплакнете обилно.

На Kulina се предлагат още няколко електрически уреда, включително фритюрници, оризоварки, вакуумни печки и др. Вижте ги!

91.55%
от нашите клиенти биха дали препоръка за нас.
Обща оценка:
Време за доставка:
Прегледност на магазина:
Обслужване / комуникация:
Kulina.bg заслужиха титла Коректен магазин по силата на действителни мнения от клиентите си досега.