odpocet
3 дни
1 Час
17 минути
55 секунди

Сатъри

Покажи филтрите
Покажи филтрите
Сортирай по
12 продукти общо
1 ks - 1 ksИзчисти филтрите
210967 sekacek na maso alpha oak 18 cm hneda gude solingen
–15 %
340 лв
400 лв
Promo
GUDEE74018
Сатър OLIVE 19 см, с дръжка от маслиново дърво, Forged
–20 %
155 лв
194 лв
Promo
FORGEDSDV623200
Китайски сатър за зеленчуци KINEO 18,5 см, WMF
–20 %
94 лв
118 лв
Promo
WM1896206032
Сатър GOURMET 15 см, Zwilling
–10 %
151 лв
168 лв
Promo
ZW36115151
Китайски сатър PRO, Zwilling
–10 %
164 лв
183 лв
Promo
ZW38415121
211018 sekacek na maso alpha pom 18 cm cerna gude solingen
–15 %
261 лв
308 лв
Promo
GUDE174018
Сатър CLASSIC 16 cм, Wüsthof
–15 %
Сатър CLASSIC 16 cм, Wüsthof
На склад 3 бр.
155 лв
183 лв
Promo
WU468016
Китайски кухненски нож ROSE WOOD DAMASCUS 16,5 см, Dellinger
269 лв
DNGRXZB27RW7CH
170720 2 sekacek na maso classic 16 cm wusthof
–15 %
Сатър CLASSIC 16 cм, Wüsthof
На склад 3 бр.
365 лв
430 лв
Promo
WU1040102816
Мачете URBAN FARMER 18 см, Wüsthof
–15 %
173 лв
204 лв
Promo
WU1025247918
Сатър FOUR STAR 15 см, Zwilling
–10 %
236 лв
263 лв
Promo
ZW31095151
Сатър PRO 16 cм, Zwilling
–10 %
Сатър PRO 16 cм, Zwilling
На склад 1 бр.
263 лв
293 лв
Promo
ZW38415161
Kategory

Ножът за рязане - вашият мощен кухненски инструмент

Какво представлява ножът за рязане и за какво може да се използва ножът за рязане?

Секачът е огромен нож, наподобяващ брадва с правоъгълно острие. Въпреки че може да ви се стори неудобен, щом започнете да го използвате, ще го ползвате толкова често, колкото и готварския си нож. Силното му многофункционално острие може да се използва за:

  • разцепване на големи парчета меки кости
  • нарязване на големи парчета месо
  • рязане на големи зеленчуци, като тиква, зеле или тиква
  • нарязване на всички видове зеленчуци
  • смачкване на скилидки чесън
  • филетиране на риба
  • събиране на нарязаните съставки и прехвърлянето им в тенджерата, тигана или уока

Колко вида ножове за рязане има?

В Kulina, ще намерите селекция от първокласни ножове за рязане на месо от световноизвестни марки като Wusthof и Zwilling. Изборът на правилния нож за рязане е от решаващо значение и зависи от задачата, която искате да изпълнявате най-често, и от съставките, които искате да приготвяте с него. Има няколко вида ножове за рязане, които можете да закупите, с остриета с различни форми и размери, като всеки от тях има свои собствени характеристики.

  • Секач за месо

Секачът за месо е кулинарен инструмент, който се използва за разрязване на огромни порции месо, сухожилия и кости. Секачът може да се използва за обработка на по-меки парчета месо, както и за нарязване на кости, хрущяли и сухожилия. С него безпроблемно се обработват говеждо, свинско и риба и обикновено се използва за разделяне на печено месо и птици.

  • Китайски секач

Големите ножове, известни като "китайски секачи", обикновено се използват в китайската кухня, но са подходящи и за различни форми на домашно готвене. Те имат широко острие с меки извивки и заоблен ръб. Всеки ден ще посягате към китайския секач, за да режете, нарязвате, нарязвате на кубчета и смилате всички съставки за любимите си ястия.

  • Секач за зеленчуци

Секачът за зеленчуци - голям, квадратен нож с много широко острие - е идеален за рязане на големи зеленчуци като зелето, за нарязване на твърди зеленчуци като моркови, лук и целина, но и на по-меки като домати.

Как да се грижите за ножа си за рязане?

Кухненските ножове са сериозна инвестиция, така че ако искате ножът ви да издържи векове, спазвайте тези прости правила за почистване и съхранение на ножовете:

  • ножовете често са подходящи за миене в съдомиялна машина, но ви препоръчваме да почиствате ножа си на ръка, тъй като препаратите за миене в съдомиялна машина могат да повредят повърхността на стоманеното острие
  • ако ножът е с дървена дръжка, не го слагайте в съдомиялна машина
  • за да предотвратите изсъхването на дървените дръжки, редовно ги намазвайте с ленено масло или пчелен восък
  • съхранявайте ножа за шунка отделно, за да не се затъпят остриетата му. Използвайте блок или стойка за ножове или калъф за ножове
  • редовно заточвайте ножа си с помощта на точило за ножове -
  • използвайте дъска за рязане, която е подходяща за ножове и е достатъчно голяма, за да побере шунката, която искате да нарежете
91.62%
от нашите клиенти биха дали препоръка за нас.
Обща оценка:
Време за доставка:
Прегледност на магазина:
Обслужване / комуникация:
Kulina.bg заслужиха титла Коректен магазин по силата на действителни мнения от клиентите си досега.