НАМАЛЕНИЕ 20 %
WMF PROFI RESIST
Правилният тиган, още от самото начало.
Тиган с незалепващо покритие за цял живот.
Тя е устойчива на надраскване и издържа на високи температури за печене на месо.
#1
Марката WMF е номер едно в категорията домакински продукти в Германия.
160 години история. Повече от 500 награди за дизайн.
Докоснете истинския занаят
От неръждаема стомана, но с незалепващо покритиe
Защитна мрежа
Незалепващата повърхност на PermaDur е защитена от повдигната структура от неръждаема стомана с формата на пчелна пита. Това не само предпазва от надраскване, но и позволява идеално разпределение на мазнината за равномерно запържване и хрупкаво пържене.
Незалепваща повърхност PermaDur
Изключително издръжливи, без вредни вещества. Подходяща е за светкавично пържене, както и за щадящо готвене в малко количество мазнина (напр. за риба, яйца или палачинки).
Бързо и равномерно нагряване
Тиганите са изработени от три слоя материал - алуминиева сърцевина, вътрешна част от неръждаема стомана 18/10 и външна част от изключително здрава хромирана стомана. Този материал разпределя топлината равномерно по цялата си повърхност.
Универсален
За фурна и индукция
Тиганите са устойчиви на топлина до 260°C и са подходящи за всички видове котлони, включително за индукционни котлони.
Работете с намалена топлина
Дръжката е куха, което я прави по-малко гореща и позволява тиганът да се държи удобно в ръката.*Не важи при използване на тигана във фурната
Лесно отливане
Широкият ръб на тигана позволява по-лесно изливане без капене
WMF Profi Resist - най-доброто от двата свята
Препечени като на тиган от неръждаема стомана или стомана, с лекотата и удобството на тиган с незалепващо покритие
Плюсове и минуси на незалепващите тигани
Тиганите с незалепващо покритие са чест избор на начинаещите кулинари. Яйцата или палачинките не залепват по тях, а поддръжката им е много лесна. Върху тях обаче трудно се приготвя пържола - те не могат да се нагряват до висока температура, а върху незалепващата повърхност няма да се образуват коричка и капки, които са от решаващо значение за вкуса на месото.
Ако незалепващата повърхност се надраска, тя губи незалепващите си свойства. Бъдете внимателни, когато купувате по-евтини тигани. Некачествените незалепващи повърхности могат да съдържат PFOA и други вредни вещества, които се отделят в храната при надраскване.
Леките тигани може да изглеждат чудесни за готвене, но след една година често се оказва, че започват да увисват. Тиганът не се нагрява равномерно и палачинките ще бъдат загорели по краищата и недоизпечени в средата.
WMF PROFI RESIST
Съчетаване на предимствата на двата свята
Плюсове и минуси на тиганите от неръждаема стомана или стомана
Стоманените тигани са идеални за готвене на месо. Те могат да се нагряват до висока температура за бързо запържване и изпичане на месото. Колкото повече ги използвате, толкова по-добри стават те и стават естествено незалепващи. Те са особено издръжливи и издържат практически цял живот.
Те обаче изискват малко умения и опит. Стоманените тигани трябва да се изпекат преди първата употреба. А много от тях просто не са подходящи, особено за приготвяне на деликатни храни като риба или яйца.
"Абсолютно удовлетворение, не изгаря, а месото се запържва прекрасно. Измива се добре дори без съдомиялна машина."
Marcela M.
"Перфектен тиган! Профи резистентната обработка работи безупречно. Ще си купя още един ;-)"
Dušan E.
НАМАЛЕНИЕ 20 %
За всичко от марката WMF
Сега можете да закупите тигани и съдове за печене WMF Profi Resist с 20% отстъпка.
Не само това - отстъпката важи за всичко от WMF, с изключение на електроуредите. До 3.9.2023 г.