odpocet
3 дни
6 Часове
59 минути
15 секунди

Ножове за фино рязане

Покажи филтрите
Покажи филтрите
Сортирай по
16 продукти общо
Нож за нарязване GERMAN PAKKA WOOD 20 cм, кафяв, Dellinger DNGRXZB28SC
Карвинг нож KINEO 20 cм, WMF
105 лв
WM1896196032
Нож за рязане 19 см, дърво, Victorinox
155 лв
VN5200019G
Нож за месо IKON 20 см, Wüsthof
368 лв
WU490620
Нож за рязане ROSE WOOD DAMASCUS 21 см, Dellinger
147 лв
DNGRXZB27RW85CA
Нож за рязане GOURMET 20 cм, Zwilling
98 лв
ZW36110201
Нож Dranger 1905 21 cм, F.Dick
Нож Dranger 1905 21 cм, F.Dick
На склад 2 бр.
205 лв
FDCK8195621
Нож за нарязване CLASSIC 18 см, Wüsthof
204 лв
WU455018
Нож за нарязване GOURMET 16 см, Zwilling
95 лв
ZW36110161
Нож за нарязване CARBON FRAGMENT 17 cм, черен, Dellinger DNGRH138S
Kategory
Нож за нарязване SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD 21 cм, Dellinger DNGRXZB9S8S
Нож за рязане PROFESSIONAL "S" 20 cм, Zwilling
203 лв
ZW31020200
Японски нож за рязане NAKIRI OKAMI 22,5 cм, Dellinger DNGRSXLKHAUS9

Ножове за нарязване - остри ножове за нарязване и рязане

Какво представлява нож за нарязване?

Ножът за нарязване е дълъг нож с тънко острие и заострен или извит връх, предназначен за тънко нарязване на различни видове храни. Ножовете за рязане са доста универсални, но може да си купите и специални ножове за рязане на шунка, сирене или хляб.

Въпреки че повечето ножове за рязане имат остри като бръснач ръбове, не ги използвайте за рязане на кости или по-твърди храни.

Какво да вземете предвид, когато избирате нож за нарязване?

В Kulina ще откриете много висококачествени ножове за рязане на такива производители като Wusthof, Zwilling, Dellinger или F.DICK. Когато избирате нож, вземете предвид:

  • качество на стоманата - материалът, от който е направен ножът за рязане, винаги трябва да се взема под внимание. Изберете висококачествен модел от въглеродна неръждаема стомана, тъй като той гарантира най-добра производителност и издръжливост.
  • дължина на острието - в зависимост от това какво искате да нарежете с ножа, изберете острие с подходяща дължина за идеално тънки резени.
  • удобство на дръжката - уверете се, че ножът ви е удобен и осигурява здрав захват

Как да се грижите за ножа си за рязане?

Кухненските ножове са сериозна инвестиция, така че ако искате ножът за рязане да ви служи дълго, спазвайте тези прости правила за почистване и съхранение на ножовете:

  • ножовете често са подходящи за миене в съдомиялна машина, но ви препоръчваме да почиствате ножа си на ръка, тъй като препаратите за миене в съдомиялна машина могат да повредят повърхността на стоманеното острие
  • ако ножът е с дървена дръжка, не го слагайте в съдомиялна машина
  • за да предотвратите изсъхването на дървените дръжки, редовно ги намазвайте с ленено масло или пчелен восък
  • съхранявайте ножа за шунка отделно, за да не се затъпят остриетата му. Използвайте блок или стойка за ножове или калъф за ножове
  • редовно заточвайте ножа си с помощта на точило за ножове
  • да използвате дъска за рязане удобна за работа с ножове
91.58%
от нашите клиенти биха дали препоръка за нас.
Обща оценка:
Време за доставка:
Прегледност на магазина:
Обслужване / комуникация:
Kulina.bg заслужиха титла Коректен магазин по силата на действителни мнения от клиентите си досега.