Каничка за сос Pico Zwilling 14 см

Code: ZW66655140
Brand: ZWILLING
70 лв
Продадено
The item has been sold out…

Малки, но удобни - така може да се опишат съдовете за готвене PICO от Zwilling. Дръжка Stay Cool, която винаги остава хладна, и сандвич дъно SIGMA Classic за оптимално отвеждане и акумулиране на топлината. Освен това размерите са подходящи и за най-малката кухня. Какво повече можете да поискате?

  • миниатюрен дизайн, подходящ за по-малки кухни с ограничено пространство за съхранение
  • сандвич дъно sIGMA Classic за оптимално отвеждане и акумулиране на топлина
  • може да се мие в съдомиялна машина и е подходящ за всички източници на топлина, включително индукционни

Detailed information

Product detailed description

Основни предимства:

  • миниатюрен дизайн
  • подходящ за по-малки кухни с ограничено пространство за съхранение
  • изработени от висококачествен материал неръждаема стомана 18/10
  • сандвич дъно sIGMA Classic за оптимално отвеждане и акумулиране на топлина
  • плътно прилепващо стъкло капак за тенджера за енергийно ефективно готвене
  • идеален за модерно и здравословно готвене
  • ергономични, нещипещи дръжки / ръкохватки неръждаема стомана гарантират безопасна работа
  • традиционен, семпъл дизайн, сатенено гладка повърхност
  • извити ръбове за лесно и чисто изливане
  • подходящ за всички източници на топлина, включително индукционни
  • устойчив на надраскване, хигиеничен, неутрален на вкус
  • подходящ за миене в съдомиялна машина

Допълнителна информация:

  • размери: 14 x 7,5 см
  • обем: 1,0 л
  • материал: полиран неръждаема стомана 18/10

Additional parameters

Category: Тенджери за сосове
Weight: 4 kg
Цвят: Сребърен
Материал: Неръждаема стомана
Размери: 14 cm
Обем: 1,0 л.
Бройки в комплекта: 1 ks
Характеристики: Подходящо за индукция, Подходящо за миялна машина
Вид / Тип: Касерол
Серия: ZWILLING Pico
K překladu: CZ AUTO
Margin: D
Производител: ZWILLING
Margin-category: B
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: