odpocet
2 дни
22 Часове
39 минути
49 секунди

Ножове за хляб

Покажи филтрите
Покажи филтрите
Сортирай по
18 продукти общо
WÜSTHOF Изчисти филтрите
Нож за хляб CLASSIC IKON 20 cм, Wüsthof
248 лв
WU416620
Нож за хляб GOURMET 20 см, Wüsthof
104 лв
WU1035045720
Нож за хляб CLASSIC 23 cм, Wüsthof
227 лв
WU4150
Нож за хляб CLASSIC IKON 23 cм, Wüsthof
290 лв
WU416623
Нож за хляб CLASSIC IKON 20 см, кремав, Wüsthof
248 лв
WU4166020
Нож за хляб CLASSIC COLOUR 23 см, вкусен сумак, Wüsthof
227 лв
WU1061706523
Нож за хляб CLASSIC COLOUR, 23 см, лилав ямс, Wüsthof
227 лв
WU1061706223
Нож за хляб Amici Wüsthof  23 см
479 лв
WU1011301123
Нож за хляб CLASSIC 20 cм, Wüsthof
206 лв
WU4149
Нож за хляб CLASSIC 23 см, с двойна назъбеност, Wüsthof
227 лв
WU415223
Нож за хляб CLASSIC COLOUR 23 см, кадифена стрида, Wüsthof
227 лв
WU1061706123
Нож за хляб CLASSIC COLOUR 23 см, коралова праскова, Wüsthof WU1061706323
Kategory
Нож за хляб CLASSIC COLOUR 23 см, розова хималайска сол, Wüsthof WU1061706423
Нож за хляб CLASSIC IKON CREME 23 cм, Wüsthof
319 лв
WU1030431123
Нож за хляб CLASSIC WHITE 23 cм, Wüsthof
227 лв
WU1040201123
Нож за хляб GOURMET 23 см, Wüsthof
125 лв
WU1035045723
Нож за хляб IKON 20 см, Wüsthof
373 лв
WU496620
Нож за хляб URBAN FARMER 23 см, Wüsthof
206 лв
WU1025245723

Нож за хляб - нож за всяка кухня

Какво прави един нож нож за хляб?

нож за хляб е дълъг нож с назъбено острие. Обикновено тя е достатъчно гъвкава и деликатна, за да запази хляба непокътнат, докато го реже. Назъбеното острие ви позволява да режете мек хляб и да преминавате през кората му без назъбени ръбове и без да смачквате и сплесквате хляба. Този тип нож е един от трите основни ножа за всяка кухня - вижте нашето подробно ръководство за покупка на нож тук.

В Kulina ще намерите качествени ножове за хляб от неръждаема стомана, произведени от надеждни марки като Wusthof, Zwilling или WMF. Можете също така да изберете ковани ножове за хляб от холандската марка Forged или да разгледате нашите най-продавани ножове за хляб тук.

За какво се използва нож за хляб ?

нож за хляб е много универсален и може да се използва не само за рязане на хляб. Благодарение на назъбеното си острие той е идеален за рязане както на меки сладкиши (бисквитени), така и на плътни сладкиши (фунтови), на всички плодове и зеленчуци с твърда кожа - домати, ананаси, тиква, диня и др.

Как да наточим нож за хляб?

Ножът за хляб трябва да се заточва, но не е необходимо да се заточва толкова често, колкото готварския нож. Не съществува автоматична точило за ножове назъбени точило за ножове , така че трябва да се прави ръчно. За да наточите нож с назъбено острие, ще ви е необходим керамичен или стоманен заточващ прът. Вземете нож за хляб, поставете го върху пръчката и го преместете няколко пъти нагоре-надолу. Трябва да направите това зъб по зъб по целия път на ножа, като внимателно прокарвате пръчката през всяко назъбване. Можете също така да занесете ножа си на специалист.

Как да се грижите за нож за хлябси нож за хляб?

Ако искате нож за хляб ви нож за хляб да издържи дълго, спазвайте тези прости правила за почистване и съхранение на ножовете:

  • ножовете често са подходящи за миене в съдомиялна машина, но ви препоръчваме да почиствате ножа си на ръка, тъй като препаратите за миене в съдомиялна машина могат да повредят повърхността на стоманеното острие
  • ако ножът е с дървена дръжка, не го слагайте в съдомиялна машина
  • за да предотвратите изсъхването на дървените дръжки, редовно ги намазвайте с ленено масло или пчелен восък
  • съхранявайте ножа си отделно, за да не се затъпят остриетата му. Използвайте блок за ножове или калъф за ножове
  • редовно заточвайте ножа си
91.44%
от нашите клиенти биха дали препоръка за нас.
Обща оценка:
Време за доставка:
Прегледност на магазина:
Обслужване / комуникация:
Kulina.bg заслужиха титла Коректен магазин по силата на действителни мнения от клиентите си досега.