odpocet
6 дни
3 Часове
43 минути
7 секунди

Ножове за фино рязане

Покажи филтрите
Покажи филтрите
Сортирай по
8 продукти общо
Dellinger Изчисти филтрите
Нож за нарязване SUJIHIKI KANETSUN E TSUCHIME 21 cм, кафяв, Dellinger
–20 %
94 лв
118 лв
Promo
DNGRKC955
Нож за нарязване GERMAN PAKKA WOOD 20 cм, кафяв, Dellinger
59 лв
DNGRXZB28SC
217793 platkovaci nuz kanetsugu miyabi issin 21 cm hneda dellinger
Ново –20 %
88 лв
110 лв
Promo
DNGR2006
Нож за нарязване SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD 21 cм, Dellinger
55 лв
DNGRXZB9S8S
Нож за рязане ROSE WOOD DAMASCUS 21 см, Dellinger
147 лв
DNGRXZB27RW85CA
Японски нож за рязане NAKIRI OKAMI 22,5 cм, Dellinger
–20 %
125 лв
157 лв
Promo
DNGRSXLKHAUS9
217829 platkovaci nuz kanetsugu pro m 21 cm cerna dellinger
Ново –20 %
251 лв
314 лв
Promo
DNGR9009
Нож за нарязване CARBON FRAGMENT 17 cм, черен, Dellinger
–20 %
176 лв
220 лв
Promo
DNGRH138S

Ножове за нарязване - остри ножове за нарязване и рязане

Какво представлява нож за нарязване?

Ножът за нарязване е дълъг нож с тънко острие и заострен или извит връх, предназначен за тънко нарязване на различни видове храни. Ножовете за рязане са доста универсални, но може да си купите и специални ножове за рязане на шунка, сирене или хляб.

Въпреки че повечето ножове за рязане имат остри като бръснач ръбове, не ги използвайте за рязане на кости или по-твърди храни.

Какво да вземете предвид, когато избирате нож за нарязване?

В Kulina ще откриете много висококачествени ножове за рязане на такива производители като Wusthof, Zwilling, Dellinger или F.DICK. Когато избирате нож, вземете предвид:

  • качество на стоманата - материалът, от който е направен ножът за рязане, винаги трябва да се взема под внимание. Изберете висококачествен модел от въглеродна неръждаема стомана, тъй като той гарантира най-добра производителност и издръжливост.
  • дължина на острието - в зависимост от това какво искате да нарежете с ножа, изберете острие с подходяща дължина за идеално тънки резени.
  • удобство на дръжката - уверете се, че ножът ви е удобен и осигурява здрав захват

Как да се грижите за ножа си за рязане?

Кухненските ножове са сериозна инвестиция, така че ако искате ножът за рязане да ви служи дълго, спазвайте тези прости правила за почистване и съхранение на ножовете:

  • ножовете често са подходящи за миене в съдомиялна машина, но ви препоръчваме да почиствате ножа си на ръка, тъй като препаратите за миене в съдомиялна машина могат да повредят повърхността на стоманеното острие
  • ако ножът е с дървена дръжка, не го слагайте в съдомиялна машина
  • за да предотвратите изсъхването на дървените дръжки, редовно ги намазвайте с ленено масло или пчелен восък
  • съхранявайте ножа за шунка отделно, за да не се затъпят остриетата му. Използвайте блок или стойка за ножове или калъф за ножове
  • редовно заточвайте ножа си с помощта на точило за ножове
  • да използвате дъска за рязане удобна за работа с ножове
91.57%
от нашите клиенти биха дали препоръка за нас.
Обща оценка:
Време за доставка:
Прегледност на магазина:
Обслужване / комуникация:
Kulina.bg заслужиха титла Коректен магазин по силата на действителни мнения от клиентите си досега.