Тенджера COCOTTE 26 см, с вложка за готвене на пара, босилек, чугун, Staub
Code: ST1133885Related products
Product detailed description
Подробни размери:
- ⌀ 26 cm, ширина с дръжки 33 cm
- височина с капак и параход 19 см, без капак 12 см
- V 5.2 l
- тегло 5,5 кг
Кръглата чугунена тенджера е непреходен помощник за задушаване, печене, супи и приготвяне на ястия в една тенджера. Приготвянето на храна в емайлирания чугунен съд STAUB или "COCOTTE" е много лесно.
Съдът за готвене на пара е подходящ за леко готвене на пара. Например зеленчуци или картофи, пилешко филе или филе от сьомга - всичко ще бъде готово за нула време и ще запази ценните витамини. Този начин на готвене всъщност е много здравословен, тъй като витамините и минералите не се отделят във водата. Просто закачете парахода с храната над врящата вода в тенджерата и затворете капака.
Кръглата тенджера Staub е задължителен аксесоар в кухнята, който всеки трябва да има.
Тенджерата създава връзка между готварската печка и масата ви, така че можете директно да сервирате от нея. Храната ви ще запази температурата си и ще изглежда красива на масата.
Вътрешната емайлирана повърхност е матовочерна и гарантира, че всичко, което приготвяте в нея, ще бъде вкусно и деликатно. Затворената циркулация и малките издатини от долната страна на капака създават идеални условия за бавно готвене и задушаване.
Водещите готвачи обичат чугунените съдове Staub заради изключителните им свойства: задържат топлината за дълго, подобряват вкуса на храната и са практически неразрушими.
Кръгла тенджера, босилек ⌀ 26 см Staub накратко:
- Издатини от вътрешната страна на капака за бавно готвене на храната
- Лесно готвене, идеална както за начинаещи, така и за професионални готвачи
- Емайлиран чугунен контейнер, изключително издръжлив, устойчив на корозия с постоянни цветове, ударостойчивост, отлична топлопроводимост
- Гладко дъно, подходящо за използване върху всички видове котлони, включително индукционни
- Продуктът е подложен на всякакви строги тестове, за да се гарантира оптимална функционалност и вкус на вашата храна
Забележка: Производителят е променил дизайна на уреда за готвене на пара, като понастоящем вложката за готвене на пара се поставя директно върху съда, а не се поставя в него.Отворите по периметъра също са премахнати, поради загубата на ефекта на готвене на пара. Предимството на новия тип е, че сега в съда може да се побере повече храна, което увеличава действителния обем на приготвяната храна.
Be the first who will post an article to this item!