Форми за торта

20 items total
Комплект форми за кекс 3 бр., стомана, de Buyer DB471303
Форма за кекс HONEYCOMB, златиста, Nordic Ware NW85477
Форма за пай 24 cм, червена, керамика, Staub ST405111640
Форма за пай 13 cм, червена, керамика, Staub ST405111630
Форма за пай 28 cм, червена, керамика, Staub ST405111670
Форма за кекс DELIBAKE J1640574 36 x 24 cм, Tefal
59 лв
TEFJ1640574
Форма за кекс FROZEN SNOWFLAKE, сребриста, Nordic Ware NW88248
Форма за десерт HEART, червена, силиконова, Lékué LKE0621508R01M022

Форми за печене - задължителни за всеки сладкодумец

Какви са видовете форми за торти, които се предлагат в Kulina?

Висококачествената тава за торта е половината от успеха, когато става въпрос за печене на страхотна торта за рожден ден или съботна вечеря. Защо е така? Формите за торта с първокласно качество отвеждат топлината равномерно, така че тортата да се изпече идеално. Те предлагат и незалепващи покрития, които улесняват изваждането на тортата от тигана.

Форми за печене, предлагани в Kulina, са произведени от марки, специализирани в печенето, като например de Buyer, Lekue, Nordic Ware и Revol. Техните аксесоари за печене гарантират успех и са изработени от различни материали, като алуминий, стомана, силикон, керамика или емайлиран метал. Изборът на материал зависи от вашите предпочитания и вида на тортата, която искате да изпечете. А какви сладкиши можете да си купите с тавите за печене на Kulina?

Формите за печене, налични в Kulina, включват:

Как да подготвите тавите за печене за употреба?

Дори ако тавата ви за печене е с незалепващо покритие, може да е полезно да подготвите тавата за торта, преди да поставите тестото в нея. Има две прости процедури за подготовка на тавата за торта.

  • Намажете тигана с мазнина

Това е най-популярният метод за придаване на гладка и устойчива на залепване повърхност на формите за торта. За да намажете тигана, можете просто да използвате малко масло и галета.

  • Използвайте хартия за печене

Тази техника може да допринесе за това тортата да се измъкне от тавата след печене, без да залепне за нея.