odpocet
4 дни
2 Часове
1 минута
40 секунди

Форми за тарти

Покажи филтрите
Покажи филтрите
Сортирай по
2 продукти общо
Emile Henry Изчисти филтрите
Тава за тарт 15 x 36 см, бордово червена, Emile Henry
–17 %
69 лв
84 лв
Promo
EH346034
Тава за тарт 28 см, червено бордо, Emile Henry
–19 %
68 лв
84 лв
Promo
EH346028

Форми за тарт и тарталети - разширете менюто си у дома

Какво представляват тиганите за тарта и тарталети?

Тартата е плитък, кръгъл съд за печене, който най-често се използва за приготвяне на тарти (сладки или кисели), тарталетки, пайове и кишове. Тарталетките са просто мини тарталети и може да си купите тавички за тарталети, ако искате да приготвите закуски за парти или банкет. Когато избирате пръстен или форма за тарта, вземете предвид диаметъра и броя на хората в семейството ви.

Някои от тиганите за тарталети, предлагани в Kulina, са с подвижна основа, но ако приготвяте тарталети с течен пълнеж, може да ви е по-подходящ тиган от една част.

В Kulina ще откриете богат избор от тигани за тарталети и тарталетки с различни диаметри и форми - от най-традиционните - кръгли, до правоъгълни или квадратни тигани. Предлагаме висококачествени перфорирани пръстени за тарталети, изработени от стоманени или керамични съдове за тарталети. Изберете стоманена кръгла форма за тарта от de Buyer или изберете истинска атракция за очите - червена керамична чиния за тарта от Emile Henry.

Трябва ли да намасля тавата за тарталети?

В повечето случаи не е необходимо да намазнявате формата за тарталети, преди да я застелете с тесто. Защо? Високото съдържание на масло в тестото естествено ще попречи на залепването му за дъното на тигана. Въпреки това, особено ако разполагате с еднокомпонентен тиган за тарталети или тавичка за тарталети, можете да използвате малко масло, за да намажете тигана. Това ще ви улесни при изваждането на тартата от съда. Ако тиганът ви за тарталети е с набрашнени ръбове, уверете се, че сте ги намазали равномерно.

Фасул за печене - приятно допълнение към тавата за тарталети

Бобчетата за печене са малки топчета, направени от топлопроводима керамика, които утежняват сладкиша и му помагат да се изпече отгоре. Как ги използвате? Бобът за печене се използва при печене "на сляпо" - при него неопеченото тесто се облицова с пергамент за печене или фолио и след това се напълва с тежести - боб за печене. Те поддържат формата на тестото по време на печене и предотвратяват надуването на основата.

Ако обичате да печете, не пропускайте да разгледате нашето предложение за аксесоари за печене и тави за печене. Пс. Знаете ли, че можете да печете тарталети и във формички за мъфини? Вижте ги!

91.59%
от нашите клиенти биха дали препоръка за нас.
Обща оценка:
Време за доставка:
Прегледност на магазина:
Обслужване / комуникация:
Kulina.bg заслужиха титла Коректен магазин по силата на действителни мнения от клиентите си досега.