Стоманени тигани de Buyer
Френски стоманени тигани
за цял живот
Изберете
de Buyer - иконични стоманени тигани от 1830 година
Изкуството на производството на тигани е доведено до съвършенство от френската марка de Buyer. Стоманеният тиган "остарява като вино" и колкото повече и по-често го използвате, толкова по-добри характеристики придобива.
Естествено неприлепващи
Стоманата става неприлепваща с употребата. Тъмният слой на повърхността е точно това, което търсите. След употреба обикновено е достатъчно да я избършете с хартиена кърпа, тънък слой олио само ѝ помага.
Оптимално изпичане
Стоманата отлично и равномерно провежда топлината, е здрава и стабилна, така че с времето не се огъва в центъра както леките неприлепващи тигани, и вашите стекове и палачинки винаги ще бъдат перфектно изпечени по цялата повърхност.
100% естествени
Стоманата, като сплав от желязо и въглерод, е 100% естествен материал, а тиганите са обработени с защитно покритие от органичен пчелен восък и представляват екологичен, рециклируем продукт с дълъг живот.
По-вкусно ястие
Какво не могат да направят неприлепващите тигани? "Запечатват" ястието. Върху стоманата или чугуна месото бързо се запечатва чрез карамелизиране на естествените сокове. На повърхността се образува вкусна коричка и сокът остава вътре. Отвън запечени и вътре сочни = много по-вкусни.
Видео урок
Как да изгорите стоманен тиган
Не се страхувайте! Преди първата употреба е необходимо да изгорите тигана. Така стоманата става неприлепваща. Вашият тиган вече няма да е сребърен, но както знаят французите - колкото по-черен, толкова по-добър.
57 items total